Benefietwedstrijd voor ernstig zieke oud-voetballer Dennis Sluijk

© Archief Argon/fcutrecht.nl
UTRECHT/MIJDRECHT - Argon en FC Utrecht organiseren op 8 augustus een benefietwedstrijd voor Dennis Sluijk. De oud-voetballer en trainer is ongeneeslijk ziek.
Sluijk (47) doorliep de jeugdopleiding van FC Utrecht en speelde tussen 1989 en 1992 vijftien eredivisieduels voor de club. Daarna kwam hij jarenlang uit voor het Mijdrechtse Argon. Met die club promoveerde hij in 1997 naar het hoogste amateurniveau en werd hij in 1999 kampioen van de hoofdklasse.

TRAINER

Na zijn actieve loopbaan keerde hij als jeugdtrainer terug bij FC Utrecht, maar werd daar ontslagen. Daarna was hij als trainer actief in het amateurvoetbal. Hij werkte voor CSW, OSM'75, Sportlust'46, Zevenhoven, Maarssen, Hercules en Argon. Zijn laatste club als trainer was MSV'19 uit Montfoort.

SPELERS

De wedstrijd tussen oud spelers van FC Utrecht en ex Argonauten wordt gespeeld op sportpark Zoudenbalch, het trainingscomplex van FC Utrecht. Bij FC Utrecht zullen onder meer Marcel van der Net, Pascal Bosschaart, Herman Verrips en Stefan Postma hun opwachting maken. Oud-Argon treedt aan met onder anderen Enrique Zschuschen, Patrick Lokken en Erik Haveman.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.