RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Meeuwsen naar tweede ronde Gstaad, nederlaag Meppelink

NIEUWEGEIN/RHENEN - Beachvolleyballer Robert Meeuwsen heeft in Gstaad de tweede ronde van het WorldTour-toernooi bereikt. De Nieuwegeiner wist met zijn partner Alexander Brouwer beide groepsduels te winnen, waardoor het Nederlandse koppel de tussenronde over kunnen slaan.

Brouwer en Meeuwsen zijn in het Zwitserse vijfsterrentoernooi als vierde geplaatst. In de eerste groepswedstrijd lieten ze thuisspelers Beeler en Métral kansloos in twee sets: 23-21 en 21-16. De tweede wedstrijd tegen de Canadezen Pedlow en Schachter duurde drie sets: 24-22,17-21,17-15.


MEPPELINK

De Rhenense Madelein Meppelink verloor haar eerste pouleduel in Gstaad. Zij vormt met Sanne Keizer een koppel dat als 22ste geplaatst is. Tegen de Duitse speelsters Bieneck en Schneider waren ze niet opgewassen. Het eindigde in 21-15 en 21-15 voor de oosterburen.

Donderdag spelen Meppelink en Keizer hun tweede groepswedstrijd tegen het Oostenrijkste koppel Schützenhöfer/Plesiutschnig.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.
Lees ook
Sportoverzicht