Kevin van Diermen voor drie jaar naar IJsselmeervogels

© IJsselmeervogels
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Kevin van Diermen sluit per direct aan bij de A-selectie van IJsselmeervogels. De Spakenburgse verdediger kwam tot overeenstemming met IJsselmeervogels en tekende een contract voor drie jaar, tot de zomer van 2021.
Van Diermen verliet de Vogels als jeugdspeler en belandde in de opleiding bij Vitesse. Bij die club maakte hij ook zijn eerste minuten als prof. Later speelde hij voor onder meer Excelsior, De Graafschap en RKC. Voor komend seizoen had hij nog geen club.
Met zijn ervaring kan hij dit seizoen voor de groep van grote toegevoegde waarde zijn
André van Diermen, lid technische commissie IJsselmeervogels

HERKENBAAR ELFTAL

"Het moge duidelijk zijn dat we Kevin graag wilden toevoegen aan onze selectie", zegt André van Diermen, lid van de technische commissie. "Kevin past precies in ons beleid, waarin we met Spakenburgers, aangevuld met spelers uit de regio, een herkenbaar elftal willen hebben. Bovendien mag je hem, ondanks dat het nog geen dertiger is, al best een routinier noemen. Met zijn ervaring kan hij dit seizoen voor de groep in het algemeen en de jonge spelers in het bijzonder van grote toegevoegde waarde zijn."
Zaterdag stond hij al met de selectie van trainer Ted Verdonkschot op het veld voor de eerste officiële training van de Rooien.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.