RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Meeuwsen strandt in kwartfinale Gstaad

NIEUWEGEIN/RHENEN - Beachvolleyballer Robert Meeuwsen vijfde geworden in het WorldTour-toernooi van Gstaad. De Nieuwegeiner verloor met zijn partner Alexander Brouwer de kwartfinale van het Spaanse duo Herrera/Gavira.

Brouwer en Meeuwsen waren als vierde geplaatst voor het toernooi in Zwitserland. Ze wonnen nog de eerste set met 21-19, maar de als zesde geplaatste Spanjaarden namen het commando over in de tweede en de derde set: 21-16 en 15-12.


EK BEACH

Het toernooi in Gstaad†was voor Brouwer en Meeuwsen de laatste voorbereiding voor het EK Beach†in Nederland, dat komende week begint. Utrecht is ťťn van de speelsteden. De Nieuwegeiner speelt zijn groepswedstrijden in Den Haag, en blijft daar als ze de achtste finale halen.

MEPPELINK

Madelein Meppelink uit Rhenen overleefde de groepsfase in Gstaad nipt. Zij†verloor met haar partner Sanne Keizer†in de eerste knock-out-ronde in Gstaad met 2-0 in sets van het Zwitserse koppel Betschart/HŁberli.

Meppelink speelt de poulewedstrijden met haar partner Sanne Keizer in Rotterdam. Tegenstanders komen uit TsjechiŽ, Slowakije en Frankrijk. "We willen minimaal de halve finale bereiken", reageerde Meppelink op de loting.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht