Oud-Vogels-spits Verheydt terug naar Nederland

Thomas Verheydt in zijn tijd bij de Vogels
Thomas Verheydt in zijn tijd bij de Vogels © Geert Lommers
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Voetballer Thomas Verheydt speelt volgend seizoen weer in Nederland. De voormalig spits van IJsselmeervogels heeft een contract getekend bij Go Ahead Eagles. Hij komt over van het Engelse Crawley Town.
Verheydt maakte tussen 2013 en 2015 naam in het amateurvoetbal aan de rode zijde van de Westmaat. Hij stapte over naar Scheveningen, maar MVV pikte hem daar snel op. In Maastrichtse dienst maakte hij zijn profdebuut in de Jupiler League. Vorig jaar zomer tekende hij een contract bij Crawley Town op het vierde niveau van Engeland.

VOLKSCLUB

Nu haalt Go Ahead Eagles Verheydt terug naar Nederland, waar hij in de Keuken Kampioen Divisie (de nieuwe naam voor de Jupiler League) gaat spelen. Hij tekent voor twee jaar met een optie voor nog een seizoen in Deventer.
"Ik wil gewoon lekker veel spelen. Ik voel me aangetrokken tot Go Ahead Eagles. Het is een volksclub. De trainer wil aanvallend spelen met opkomende backs en hoge druk. Ik ben een spits die het spel naar zich toetrekt, zich in de zestien meldt en dan afmaakt", zegt hij op de site van Go Ahead.
Ik voel me aangetrokken tot Go Ahead Eagles. Het is een volksclub.
Thomas Verheydt
Technisch manager Paul Bosvelt is blij met de komst van de spits: "Thomas Verheydt is het type spits dat wij zochten: een aanspeelpunt met een sterke persoonlijkheid. Bovendien neemt hij ervaring met zich mee van voetballen in het buitenland."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.