RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Meeuwsen en Brouwer openen EK beach met zege

1/2
NIEUWEGEIN/UTRECHT - Beachvolleyballer Robert Meeuwsen is het EK beachvolleybal in eigen land uitstekend begonnen. De Nieuwegeiner wist met zijn partner Alexander Brouwer in Den Haag het Turkse koppel Ginonoglu/GŲgtepe te verslaan.

De eerste set was de spannendste. Brouwer en Meeuwsen werkten een setpunt van de Turken weg en trokken de set uiteindelijk met 25-23 naar zich toe. In de tweede set ging het eenvoudiger voor de Nederlanders, die met 21-19 de wedstrijd beslisten.


 Alexander Brouwer (links) en Robert Meeuwsen (rechts) na het duel Alexander Brouwer (links) en Robert Meeuwsen (rechts) na het duel | Foto: Fotostudio RedGreenBlue

Brouwer en Meeuwsen (als tweede geplaatst op dit EK) staan er door de zege goed voor in poule B. Woensdag spelen ze hun tweede groepswedstrijd tegen het Belgische koppel Koekelkoren/Van Walle. Donderdag is het Duitse duo Bockermann/FlŁggen de tegenstander.

UTRECHT
Het EK beachvolleybal is ook in Utrecht echt begonnen. Het Nederlandse team Christiaan Varenhorst en Jasper Bouter won simpel het openingsduel. De Fransen Krou en Aye werden met 21-9 en 21-14 aan de kant gezet op een volgepakt stadion op de Neude. Er waren 2.000 toeschouwers.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -