Kali vertrekt per direct bij FC Utrecht

Anouar Kali
Anouar Kali © fcutrecht.nl
UTRECHT - NAC Breda heeft Anouar Kali per direct overgenomen van FC Utrecht. De 27-jarige Utrechter tekent bij de eredivisieclub uit Breda een contract voor drie seizoenen.
Kali wordt zaterdag al gepresenteerd aan de fans op de open dag. Kali speelde behalve voor Utrecht ook voor Roda JC en Willem II en kort tijd in Qatar. Tot nu toe speelde Kali in zijn loopbaan 131 officiële wedstrijden in de eredivisie. NAC ziet in de geboren Utrechter een versterking op het middenveld.
Anouar gaf aan graag voor deze kans te willen gaan en wij stonden daarvoor open
Jordy Zuidam
Kali was bezig aan zijn derde periode bij FC Utrecht. Vorig seizoen keerde hij terug bij Utrecht maar hij lag er na één eredivisieduel alweer lang uit. "We hebben samen met Anouar naar zijn situatie gekeken. Vanwege de brede selectie, met daarin veel concurrentie, was het perspectief op speelminuten voor hem in Utrecht niet gegarandeerd. Dit perspectief kan NAC Breda hem op dit moment wel bieden. Anouar gaf aan graag voor deze kans te willen gaan en wij stonden er voor open om met NAC Breda tot een oplossing te komen en dat is naar tevredenheid gelukt", aldus directeur voetbalzaken Jordy Zuidam.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.