Emil Bergström: "Ik krijg energie van de Open Dag"

Emil Bergström met fans van FC Utrecht op de Open Dag
Emil Bergström met fans van FC Utrecht op de Open Dag © FCUtrecht.nl
UTRECHT - Zo'n tienduizend supporters van FC Utrecht trotseerden de hitte om de jaarlijkse Open Dag van de club te bezoeken. Vrijwel allemaal gingen ze naar huis met blije gezichten. Ook speler Emil Bergström kreeg een smile niet meer van zijn gezicht. "Het is een heerlijke manier om je op te laden voor de competitiestart tegen PSV".
Mark van der Maarel, vorig seizoen MVP, sloot zich bij zijn nieuwe Zweedse teamgenoot aan. "Dit is de beste manier om op scherp te komen voor PSV. Ja, ik heb vanavond wel zere vingers, maar dat geeft niet", zei hij tussen het handtekeningen uitdelen door.
Mark van der Maarel deelt handtekeningen uit
Mark van der Maarel deelt handtekeningen uit © FCUtrecht.nl
De Open Dag geeft me enorme energie
Emil Bergström
Bergström keek zijn ogen uit in Stadion Galgenwaard. "Ik moet natuurlijk extra aardig zijn, want ik ben nieuw. Nee, grapje. Het is geweldig om dit terug te kunnen doen. Ik krijg hier enorm veel energie van."
De Open Dag van FC Utrecht was een doorslaand succes

UUUUUUU!!!

De supporters zijn ook weer helemaal opgeladen. De verwachtingen zijn hoog. Een supporters met de kreet 'Uuuuu!!!' pontificaal op zijn arm getatoeeerd, verwacht dat de FC derde gaat worden. Een ander weet zeker dat de top vier haalbaar is. Van der Maarel kan er alleen maar om lachen. "Heb je ooit anders meegemaakt in de Domstad? We gaan ons best doen. Eerst maar eens PSV en dan moeten we in het seizoen gaan groeien."
Emil Bergström voelt zich al aardig thuis in de Galgenwaard
Emil Bergström voelt zich al aardig thuis in de Galgenwaard © FCUtrecht.nl

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.