Luc Nijholt vertrekt bij FC Utrecht

© FCUtrecht.nl
UTRECHT - Assistent coach Luc Nijholt vertrekt bij FC Utrecht. Op de website meldt de club dat in goed overleg besloten is de samenwerking per direct te beëindigen.
"Recentelijk is de technische staf qua rolverdeling aangepast. Marinus Dijkhuizen en Rick Kruys zijn naar voren geschoven als veldtrainers onder leiding van hoofdcoach Jean-Paul de Jong. Hoewel staf en spelers achter de nieuwe constructie staan, en hier enthousiast over zijn, is mijn rol als assistent anders geworden en uiteindelijk teveel op de achtergrond", aldus de Utrechter op de website van de club.
Jordy Zuidam, Directeur Voetbalzaken van FC Utrecht, betreurt het besluit van Nijholt, maar heeft begrip. "Luc heeft in een goed gesprek met onze hoofdcoach Jean-Paul de Jong en mij aangegeven moeite te hebben om zich te schikken in zijn nieuwe rol. Wij vinden dit jammer, maar hebben begrip voor zijn standpunt. Wij willen Luc, die binnen is gekomen afgelopen winter, ontzettend bedanken voor zijn inzet voor de club. Mede dankzij Luc zijn kennis en inbreng hebben wij vorig seizoen een mooie positionering (5e plek) in de Eredivisie afgedwongen en samen play-offs finale gehaald. Wij wensen Luc een succesvol vervolg toe in zijn carrière."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.