Toch nog aanvallende impuls voor FC Utrecht: Tannane komt op huurbasis

Tannane en directeur voetbalzaken Jordy Zuidam
Tannane en directeur voetbalzaken Jordy Zuidam © FCUtrecht.nl
UTRECHT - Oussama Tannane voetbalt dit seizoen op huurbasis voor FC Utrecht. De 24-jarige aanvaller komt tijdelijk over van het Franse Saint-Étienne.
Oussama is in staat om een wedstrijd te beslissen
Jordy Zuidam
Tannane voetbalde in 2009-2010 al in de jeugd van FC Utrecht. Daarna belandde hij via PSV en Heerenveen bij Heracles Almelo, waar hij zich in de kijker bij Saint-Étienne speelde. Tannane verhuisde in januari 2016 naar Frankrijk en speelde daar 33 competitieduels op het hoogste niveau. Saint-Étienne verhuurde Tannane vorig seizoen aan het Spaanse Las Palmas.
"Met Oussama halen we een creatieve speler met snelheid in huis", zegt directeur voetbalzaken Jordy Zuidam van FC Utrecht over Tannane. "Hij is sterk aan de bal, beschikt over een goed schot en kan op meerdere posities in de voorhoede uit de voeten. Daarnaast is hij een speler met extra kwaliteit die het vermogen heeft een wedstrijd te beslissen. Hij is bereid in zichzelf te investeren en heeft voor FC Utrecht gekozen voor het sportieve traject, dat zegt iets over zijn drive om te willen presteren."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.