DOVO ziet af van Berry Powel

© Geert Lommers
VEENENDAAL/AMERSFOORT - Berry Powel wordt niet de nieuwe spits van DOVO. De Veenendalers spraken met de 38-jarige Amersfoorter, nadat er door de blessure van Gökhan Yasar en het vertrek van Jordie van der Laan een acuut spitsenprobleem was ontstaan. Tot een overeenkomst kwam het niet.

KRUYS

Powel, die de afgelopen anderhalf jaar voor IJsselmeervogels speelde, werkte in het verleden al samen met DOVO-trainer Gert Kruys. In 2004 was Kruys trainer van FC Den Bosch en Powel speler, toen de club kampioen werd van de Eerste divisie.

WENSEN

"In eerste instantie konden we niet helemaal aan de wensen van Berry voldoen", zegt Kees Muller namens de technische commissie van de derde divisionist. "Dat was toen we hem als vervanger voor Gökhan polsten. Maar toen Jordie van der Laan naar Telstar vertrok, kon dat wel."
Wij hebben niet zoveel tijd meer om een scorende spits te halen
Kees Muller
In een telefoongesprek met Muller vroeg Powel desondanks nog bedenktijd. "Toen heb ik gezegd dat we de aanbieding intrekken. Wij hebben niet zoveel tijd meer om een scorende spits te halen", aldus Muller.

AANBOD

DOVO krijgt inmiddels van alle kanten spelers aangeboden om de ontstane vacature op te vullen. "Daar zitten ook veel talenten tussen die zich nog niet bewezen hebben. Wij zoeken een speler van wie we weten dat hij op ons niveau een stuk of 20 goals kan maken. Dat is ook geen garantie, maar het maakt het risico kleiner."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.