Spakenburg te sterk voor Hercules

© Geert Lommers
PROVINCIE UTRECHT - Spakenburg heeft vanavond de onderlinge oefenwedstrijd tegen USV Hercules met 0-2 gewonnen.
Na zeven minuten kwamen de Spakenburgers voor, door een benutte penalty van Philip Ties. In de 19e minuut stond de eindstand al op het bord, na een eigen doelpunt.

GVVV

GVVV oefende tegen debuterend Hoofdklasser Duno uit Doorwerth. De club uit Veenendaal ging verrassend met 1-2 ten onder. Het enige doelpunt van GVVV kwam op naam van Robin Mulder.

IJSSELMEERVOGELS

IJsselmeervogels won in Harderwijk met 0-4 van VVOG. In de eerste helft bouwden Danny van den Meiracker (2x) en Robbert Olijfveld al een behoorlijke voorsprong op. Soufyan Moro zorgde vlak voor tijd nog voor de kers op de taart.

EEMDIJK

Ten slotte speelde Eemdijk gelijk tegen DTS Ede. Na een uur zette Yannick Bouw de thuisploeg op voorsprong, maar de gasten maakten op de valreep alsnog gelijk.