John de Wolf wil in top 7 eindigen met Spakenburg

© Geert Lommers
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Spakenburg promoveerde afgelopen seizoen naar de Tweede divisie, en trainer John de Wolf van de Blauwen legt de lat direct hoog. "We willen bij de eerste zeven eindigen", laat de trainer een dag voor de seizoensstart weten. Spakenburg begint de competitie zaterdag met een thuiswedstrijd tegen Barendrecht.

BLESSURES

In de openingswedstrijd kan De Wolf niet beschikken over de geblesseerden Guido van Rijn (knie), Nathaniel Will (bilspier) en Tom Menting (knie). Jordy Bitter, de voormalige jeugdspeler van Ajax die afgelopen zomer overkwam van DTS, zit wel bij de selectie. "Hij boekt grote progressie en is fit", zegt De Wolf.

HISTORIE

Spakenburg en Barendrecht troffen elkaar 15 keer eerder op de Westmaat, acht keer in de Hoofdklasse, zes keer in de Topklasse en één keer in de Tweede divisie. De laatste drie ontmoetingen eindigden in een zege voor Spakenburg.
Toch pakt Barendrecht regelmatig punten in Spakenburg. Van de 15 duels werden er vier gewonnen, vijg keer eindigde Spakenburg - Barendrecht in een gelijkspel. De doelcijfers zijn in het voordeel van Spakenburg: 28-20.

LIVE

Spakenburg - Barendrecht begint zaterdag om 15.30 uur en is live te volgen op Radio M Utrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.