Voorzichtige doelstelling GVVV-trainer Oosterlee

© Geert Lommers
VEENENDAAL - GVVV-trainer Niek Oosterlee is voorzichtig, als hem wordt gevraagd naar zijn doelstellingen voor het komend seizoen. Na de slechte reeks aan het einde van vorig seizoen, de voorbereiding op deze competitie en de uitglijder in de bekerwedstrijd tegen TEC (0-3 verlies) blaast hij niet te hoog van de toren.
Het is een gekke competitie, er kan van alles gebeuren
Niek Oosterlee

40 PUNTEN

"We moeten zo gauw mogelijk 40 punten halen, en daarna zien we het wel", stelt oosterlee daags voor de eerste wedstrijd in de Tweede divisie, uit tegen Excelsior Maassluis. "Het is een gekke competitie, er kan van alles gebeuren."
Oosterlee: zo snel mogelijk 40 punten halen

DODELIJKE COMBINATIE

Oosterlee baseert zich bij het uitspreken van die doelstelling op het spel van zijn ploeg de voorbereiding. "Het was heel wisselend, we hebben bij vlagen goed gespeeld, maar we hebben ook zwakke momenten gehad." Volgens Oosterlee kreeg zijn elftal te makkelijk doelpunten tegen en werd er te moeilijk gescoord. "En dat is een dodelijke combinatie in voetbal."
GVVV kreeg ook tegen TEC te makkelijk doelpunten tegen
GVVV kreeg ook tegen TEC te makkelijk doelpunten tegen © Geert Lommers

LAGHMOUCHI

Voor de wedstrijd tegen Excelsior Maassluis ontbreekt alleen Soufyan Laghmouchi in de ploeg van GVVV. De aanvaller is herstellende van een liesblessure.

LIVE

De wedstrijd Excelsior Maassluis - GVVV is zaterdag vanaf 15.30 uur live te volgen op Radio M Utrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.