DOVO vangt bot bij Hemmen, hoopt nu op Maachi

© Orange Pictures
VEENENDAAL - Een dag voor de start van het seizoen in de Derde divisie heeft DOVO nog altijd geen nieuwe spits. De Veenendalers hadden gehoopt om oud-prof Michiel Hemmen aan te trekken als vervanger van de naar Telstar vertrokken Jordie van der Laan, maar ving bot bij de spits.

REIZEN

"Hemmen was vorige week bij de bekerwedstrijd tegen Quick Boys. Hij onder de indruk van de club en van de entourage", zegt Kees Muller namens de technische commissie. "Maar hij zag te zeer op tegen het reizen." 
Hemmen was onder de indruk van de entourage
Hemmen was onder de indruk van de entourage © Namen & Rugnummers, Bert Kous

MAACHI

DOVO heeft daarom de interesse verlegd naar Nassir Maachi. "Hij maakt een goeie indruk op de training", zegt trainer Gert Kruys. "Het is een geweldige aanvaller. Hij traint volgende week nog twee keer mee, en beslist dinsdag of hij komt of niet."
Maachi (32) debuteerde in 2005 in de eredivisie bij FC Utrecht. Daarna speelde hij voor FC Dordrecht, PEC Zwolle en Cambuur en voor verschillende clubs in Hongarije, Malta en Cyprus. In 298 duels als prof maakte hij 98 doelpunten.
DVS'33 is de grote favoriet voor de titel
Gert Kruys
Zaterdag begint DOVO aan het Derde divisieseizoen met een thuiswedstrijd tegen het gepromoveerde Hoek. "We hebben alles fit, uiteraard op Gökhan Yasar na", zegt Gert Kruys. Yasar scheurde in de voorbereiding zijn kruisband en is vandaag (vrijdag) geopereerd.

DOELSTELLING

"DVS'33 is de grote favoriet voor de titel", voorspelt Kruys. "Samen met Quick Boys en Jong FC Groningen. FC Lisse en ONS Sneek schat ik ook hoog in. Wij willen daar vlak achter eindigen."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.