Hercules heeft wat recht te zetten

© Geert Lommers
UTRECHT - Hercules heeft wat recht te zetten. De Utrechtse derde divisionist speelde deze week twee beroerde bekerwedstrijden. Zondag bij de competitie-ouverture in de Derde divisie moet het beter.
Tegen 1e klasser Bekkerveld kon Hercules een slechte start en een 2-0 achterstand nog rechtzetten, een ronde later tegen ASWH lukte dat niet. Tegen ASWH gingen de Utrechters er met 0-4 af.
Tegen ASWH verloor Hercules met 0-4
Tegen ASWH verloor Hercules met 0-4 © Geert Lommers
"Na de voorbereiding dacht dat een plaats bij de top acht een reeële verwachting was", zegt de nieuwe trainer Jochem Twisker. "Maar dan moeten we niet zo spelen als in de laatste twee wedstrijden."
Ik hoor altijd dat mensen hun doelstelling in de winterstop bijstellen. Waarom zou je er dan voor de competitie een formuleren?
Jochem Twisker
Aan doelstellingen doet Twisker niet. "Ik hoor altijd dat mensen hun doelstelling in de winterstop bijstellen. Waarom zou je er dan voor de competitie een formuleren?"
Tegen UNA moet Hercules het stellen zonder de geblesseerden Matthijs Blijham en Luc den Otter. Colin Broers is op de weg terug na een langdurige blessure. De wedstrijd tegen UNA komt voor hem te vroeg.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.