Van der Struijk baalt van start SCHC in hoofdklasse

© RTV Utrecht/ Robert Claus
BILTHOVEN - De hockeyers van SCHC zijn het seizoen in de hoofdklasse begonnen met een nederlaag. De Bilthovense hockeyers gingen met 3-2 nipt onderuit tegen Klein Zwitserland.
Al in de eerste minuut kwam Klein Zwitserland op 1-0 voorsprong. Tien minuten later kwam SCHC terug tot 1-1. Vlak na rust kwamen de Bilthovense hockeyers op 2-1 voorsprong. SCHC kon dit niet vasthouden en zag de score helemaal omgedraaid worden tot 3-2.
Michiel van der Struijk maat zich nog geen grote zorgen
Trainer Michiel van der Struijk van SCHC baalt vooral van de start."We komen supersnel op achterstand en zijn daarna zo'n acht minuten van de leg. Daarna deden we het aardig, maar in de tweede helft hebben we gewoon te weinig geleverd."
Vooral de manier van spelen van Klein Zwitserland had SCHC moeite mee, maar het seizoen is nog lang. "Er zijn nog 21 wedstrijden te gaan. We hebben negen nieuwe namen, ik maak mij dus ook niet gelijk zorgen", zegt Van der Struijk die volgende week met SCHC de derby speelt tegen Kampong. "Dat is een serieuze tegenstander, dan moeten we wel echt een stuk verder zijn dan dat we vandaag waren." 
1' Martijn van Grimbergen [1-0]
12' Thomas Vis [1-1]
38' Thijn Knetemann [1-2]
49' Enzo Torossi [2-2]
67' Ruben Versteeeg [3-2]

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.