Hercules en HBS in evenwicht na bloedeloos treffen

UTRECHT - Hercules en HBS hebben beiden een punt overgehouden aan het onderlinge treffen, na een 0-0 gelijkspel in Den Haag.
De ploeg van Jochem Twisker kreeg een aantal kansen om de overwinning over de streep te trekken, maar was weinig daadkrachtig voor het vijandelijke doel. HBS, met voormalig international Ruben Schaken in de gelederen, deed in de tweede helft meer van zich gelden, maar kwam ook niet tot scoren.
Mart Stokkers sprak na afloop met verslaggever Mark Kloostra
Bij Hercules viel Conner Blöte uit met een blessure. Hij keerde na rust niet terug bij de Herculanen. Het is nog onbekend hoe ernstig zijn kwestuur is.
Verslaggever Mark Kloostra over het duel
Hercules bezet na twee gespeelde wedstrijden de twaalfde plaats in de derde divisie B. De Utrechters zijn nog ongeslagen, maar boekten ook nog geen overwinning. Vorige week werd het 1-1 tegen UNA. Volgende week neemt Hercules het thuis op tegen JVC Cuijk.
Jochem Twisker:"Het was mat vandaag"