Debuut Maachi voor DOVO lonkt na groen licht van KNVB

© DOVO.nl
VEENENDAAL - Nassir Maachi is speelgerechtigd en kan zijn eerste minuten gaan maken voor DOVO. De Veenendaalse ploeg uit de derde divisie moest de 32-jarige aanvaller afgelopen weekend nog missen tegen SJC.
Maachi heeft de nodige ervaring in het profvoetbal. Zo debuteerde hij voor FC Utrecht en kwam hij ook uit voor Dordrecht, Cambuur en Zwolle. Daarna dook hij op bij voetbalclubs op Cyprus en Malta en was hij actief in Albanië en Griekenland. Begin dit jaar speelde hij nog tien duels namens het Cypriotische Alki Oroklini.

DEBUUT

De KNVB had hem voor afgelopen weekend (8-1 zege op SJC) nog niet vrijgegeven. Zaterdag, als DOVO thuis tegen ODIN'59 speelt, kan hij zijn debuut maken aan de rode zijde van Panhuis.
Twee weken geleden trainde Maachi mee bij het DOVO van trainer Gert Kruys, waarna hij een contract voor één seizoen tekende. Zijn komst was nodig, omdat de Veenendalers in de voorbereiding twee spitsen kwijtraakten: Gökhan Yasar liep een zware knieblessure op en Jordie van der Laan vertrok naar Telstar.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.