RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

IJsselmeervogels rondt terugkeer Zschusschen af

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Felitciano Zschusschen speelt dit seizoen dan toch voor IJsselmeervogels. De 26-jarige aanvaller tekende in de zomer een contract bij de ploeg uit de tweede divisie, maar koos kort daarna voor een profavontuur in Marokko. Omdat hij daar niet speelgerechtigd was, keert hij nu terug bij de Vogels.

De voormalig speler van NAC Breda en Oss tekent een contract tot het einde van het seizoen. Komend weekend kan Zschusschen zijn debuut al maken, aangezien de Schotse bond hem vrijgegeven heeft. Daar stond hij nog ingeschreven na zijn verblijf bij Iverness.

"Afgelopen zaterdag is hij teruggekeerd in Nederland en hij is daarom sinds maandag aangesloten op de training", zegt Perrie Voorbach van de technische commissie van IJsselmeervogels. "We hebben na dit nieuws vorige week de overschrijving ingediend en zijn blij met zijn vrijgave vanuit Schotland, eerder vanochtend."

Felitciano heeft bewezen over het scorende vermogen en de diepgang te beschikken waar we vooraf op hadden gehoopt"
André van Diermen, technische commissie IJsselmeervogels

SELECTIE ROND
"Het is geen geheim dat we graag nog een extra voorhoedespeler in de selectie wilde hebben, vanwege de blessure van Ali Akla", voegt André van Diermen van de TC daar aan toe. "In de voorbereiding heeft Felitciano bewezen over het scorende vermogen en de diepgang te beschikken waar we vooraf op hadden gehoopt. Met zijn terugkeer hebben we de selectie rond."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -