Vernieuwd Magreb'90 na één duel al zonder trainer

Mo el Abdellaoui op archiefbeeld
Mo el Abdellaoui op archiefbeeld © Geert Lommers
UTRECHT - Magreb'90 hoopte met de naamswijziging naar SVA Papendorp met een schone lei te beginnen, maar na de eerste competitiewedstrijd is er al negatief nieuws te melden over de Utrechtse hoofdklasser. Trainer Mo El Abdellaoui heeft zijn biezen gepakt, omdat hij geen geld kreeg van de club.

ULTIMATUM

"Ik ben voor dit seizoen sinds 31 juli bezig en hoor voor de maand augustus financieel te krijgen wat ik heb afgesproken", vertelt El Abdellaoui tegen het AD. "Ik had eerder op 29 augustus keihard aangegeven dat mijn geld afgelopen vrijdag op mijn rekening moest staan. Als ik zondag niets heb gehad, is de wedstrijd tegen RKAVV mijn laatste wedstrijd, heb ik als ultimatum gesteld."
De hoofdklassewedstrijd tegen RKAVV op Sportpark Papendorp eindigde in 1-1 en na afloop sprak de voorzitter hoopvolle woorden. El Abdellaoui benadrukte tegen Namen en Rugnummers dat handhaving het doel was voor het vernieuwde Magreb'90.

GEEN GELD

"Zondag na de wedstrijd wilden ze praten. De club zei dat ik het geld eind september kreeg. We hebben geen geld, zeiden ze. 'Ja, dan kom ik niet meer', heb ik gezegd en heb ik de beslissing genomen om te stoppen", aldus El Abdellaoui, die aan zijn tweede periode bij de club bezig was.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.