Hercules woedend op keeper Heus: "Hij vindt het niveau te laag"

Heus in het shirt van Jong FC Utrecht.
Heus in het shirt van Jong FC Utrecht. © FCUPhoto
UTRECHT - Hercules is woedend op doelman Menno Heus (22). De voormalig keeper van Jong FC Utrecht gaf vorige week zijn ja-woord aan de Derde Divisie-club, maar ziet toch af van een transfer.
"Vrijdag zet hij zijn handtekening, vier dagen en één training later vindt hij het niveau te laag", zegt teammanager Robbert van Geelen. "Ik heb er geen woorden voor."
"Ik heb ernstige twijfels of hij er voor honderd procent achter stond", zegt trainer Jochem Twisker. "Je zou bijna denken dat hij bang is geworden de concurrentiestrijd van Fons Mulder te verliezen na diens goeie optreden van zondag bij HBS."
Hercules heeft nu een keepersprobleem. Nadat eerder Nick Borgman al vertrok omdat hij geen eerste keeper werd, heeft Twisker nu maar twee keepers in zijn selectie: eerste doelman Fons Mulder en de onervaren jeugdkeeper Thijs de Leede.
"We hebben echt een probleem als er iets met Fons gebeurt", zegt Tc-voorzitter René van der Kooy. Omdat het inmiddels 31 augustus is geweest moet Hercules nu tot de winterstop wachten voor het een extra keeper aan kan trekken.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.