RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Eemdijk wacht nog op eerste punten, DOVO wil doorpakken

1/3
EEMDIJK/VEENENDAAL - Eemdijk wacht na twee speelronden in de Derde divisie nog altijd op de eerste punten. De Diekers verloren de eerste twee duels van VVOG (0-1) en Hoek. Vooral die laatste nederlaag kwam hard aan. Eemdijk had in 88e minuut de 2-2 gemaakt, maar kreeg daarna toch nog de 3-2 te slikken.

Zaterdag komt ONS Sneek op bezoek op de Vincken. De Friezen hebben drie punten uit twee duels en treffen bij Eemdijk Renco van Eeken. De aanvallende middenvelder speelde vorig jaar nog voor ONS Sneek.

OUDE BEKENDEN
Ook bij ONS Sneek een aantal oude bekenden. Veenendaler Barry Ditewig, oud doelman van DOVO en Spakenburg, staat er onder de lat. Ook de voormalige Spakenburg-spelers Michael Lantng en Yumé Ramos, en ex-IJsselmeervogels Nick Kuipers spelen tegenwoordig in het oranje-wit. Grote blikvanger is Martijn Barto, die in zeven seizoenen Cambuur 55 keer doel trof.

 Michael Lanting speelt tegenwoordig voor ONS Sneek Michael Lanting speelt tegenwoordig voor ONS Sneek | Foto: Geert Lommers

Eemdijk-trainer Hans van Arum kan niet beschikken over de langdurig geblesseerde Jaap de Graaf. Ook Tim van Halteren en Klaas de Graaf, die donderdag de training verliet met een blessure, zijn niet inzetbaar. Voor het overige is de selectie compleet.

DOVO
DOVO wil dit weekend tonen dat de 8-1 zege van vorige week tegen SJC geen toevalstreffer was. De Veenendalers moeten dat doen tegen ODIN'59, dat pas één keer actie kwam en drie punten heeft. ODIN doet het doorgaans goed op Panhuis: van de zes competitieduels in Veenendaal won het er twee en speelde het er twee gelijk.

Waar de ploeg uit Heemskerk liever niet aan terugdenkt -en DOVO wel- is de nacompetitiewedstrijd tussen beide ploegen in mei 2015. Toen eindigde het duel tussen DOVO en ODIN'59 in 8-0. Het was voor de Veenendalers destijds niet genoeg om te promoveren.

 Nassir Maachi is inzetbaar voor DOVO Nassir Maachi is inzetbaar voor DOVO | Foto: DOVO.nl

MAACHI
Trainer Gert Kruys kan zaterdag beschikken over Nassir Maachi, die deze week speelgerechtigd werd verklaard. "Of hij start?" De spelers weten de opstelling nog niet eens", zegt Gert Kruys. "Dus ga ik het jou ook niet vertekken." Spits Quincy Arends, die vorig seizoen een kruisbandblessure opliep, heeft de looptraining hervat.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -