GVVV moet crisis afwenden in Scheveningen

© Geert Lommers
VEENENDAAL - Na twee nederlagen in evenzoveel wedstrijden ligt bij GVVV het C-woord op de loer. De Veenendaalse Tweede divisionist verloor van Excelsior Maassluis en van Jong Sparta. Vooral de manier waarop de ploeg van Niek Oosterlee doelpunten tegen krijgt baart zorgen. Afgelopen zaterdag leidden drie persoonlijke fouten in een tijd van elf minuten tot drie treffers voor Jong Sparta.

ANDERE OPSTELLING

Dat gaat, zo kondigde Oosterlee zaterdag aan, gevolgen hebben voor de opstelling. Wie er uit de basiself verdwijnen is nog niet bekend, maar het ligt voor de hand dat de met zijn worstelende Robin Mulder één van de spelers is die uit tegen Scheveningen op de bank gaat beginnen.
Soufiane Laghmouchi is terug van een blessure
Soufiane Laghmouchi is terug van een blessure © Geert Lommers
Niek Oosterlee heeft zaterdag weer de beschikking over Wilco den Hartog en Soufiane Laghmouchi. Het duo is hersteld van een blessure.

SCHEVENINGEN

Promovendus Scheveningen pakte vorige week uit bij HHC Hardenberg de eerste punten van het seizoen. Dat gebeurde door een doelpunt van oude rot Tim Peters, die ooit nog een seizoen de kleuren van IJsselmeervogels verdedigde.
Scheveningen en GVVV hebben een niet heel rijk gezamenlijk verleden. Voor de invoering van de topklasse troffen beide club elkaar nooit in competitieverband. In de topklasse ging GVVV vier keer op bezoek op Houtrust. Twee keer werd gewonnen, twee keer verloren. Ook de doelcijfers zijn gelijk: 9-9.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.