IJsselmeervogels blijft ongeslagen na zege bij Excelsior Maassluis

© RTV Utrecht / Arnold Schenk
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - IJsselmeervogels is na drie wedstrijden in de tweede divisie nog altijd ongeslagen. De ploeg uit Bunschoten-Spakenburg versloeg Excelsior Maassluis met 2-0. Mike van de Laar was met een assist en een goal de gevierde man.

SNELLE GOAL

Tien minuten na de aftrap kon het scorebord al aangepast worden. Maikel de Harder kopte IJsselmeervogels, spelend in het knalgele uittenue, op voorsprong na een voorzet van Mike van de Laar. Na de goal kreeg Excelsior Maassluis meer grip, maar tot een doelpunt voor rust kwam het niet.
Trainer Ted Verdonkschot: "Terecht, maar we kwamen paar keer goed weg"

ZSCHUSSCHEN DIRECT BELANGRIJK

In het tweede bedrijf hield de thuisploeg de druk hoog op het doel van de Rooien. Keeper Jaimy Schaap was alleen niet te passeren. Met nog 25 minuten te gaan maakte Felitciano Zschusschen zijn officiële debuut: hij verving Robbert Olijfveld.
Jaimy Schaap: "Je moet er staan en vandaag stond ik er!"
De aanvalstorm van Maassluis raasde door, maar drie minuten voor tijd gooide Van de Laar het duel in het slot. De assist kwam van nieuwkomer Zschusschen.
Verslaggever Arnold Schenk vat het duel samen
10' Maikel de Harder [0-1]
87' Mike van de Laar [0-2]
Door de overwinning komt het IJsselmeervogels van trainer Ted Verdonkschot op 7 punten uit drie duels. Daarmee staat het in de bovenste regionen van de tweede divisie.
Voor alle uitslagen uit de tweede divisie kunt u terecht op RTVUtrecht.nl/uitslagen.