Sport Kort zaterdag 8 augustus: Meeste sporten zijn nieuwe competitie begonnen

© RTV Utrecht
PROVINCIE UTRECHT - In de rubriek Sport Kort bundelt de sportredactie van RTV Utrecht de sportuitslagen van diverse clubs en verenigingen uit de provincie.

BADMINTON

Forza Amersfoort is het seizoen begonnen met een overwinning. In en tegen Barendrecht werd het 5-3.

KORFBAL

De korfballers van OVVO/De Kroon zijn het veldseizoen in de hoofdklasse A ook goed begonnen. Op bezoek bij Wageningen won de ploeg uit Maarssen met 15-14. Het staat daarmee gedeeld aan kop na één speelronde.
In de hoofdklasse B waren de regioploegen minder succesvol. SDO/BlijWerkt.nl uit Kamerik verloor op bezoek bij Rohda in Amsterdam met 20-18. Tweemaal Zes ging op eigen veld fors onderuit tegen Fiks. De ploeg uit Maartensdijk ging met 23-18 over de knie.

HONKBAL

UVV heeft in de overgangsklasse het uitduel tegen Orioles verloren. De Utrechters gingen met 10-6 onderuit. In de degradatiepoule van de overgangsklasse staat UVV voorlaatste.

HANDBAL

De vrouwen van Fortissimo hebben in de eerste divisie de eerste wedstrijd van het seizoen verloren. De ploeg uit Cothen ging tegen voorwaarts met 23-20 onderuit.
De mannen van NHC, Nieuwegein Houten Combinatie, zijn het seizoen goed begonnen. De ploeg versloeg Atomium met 33-28.

SOFTBAL

In de Silver League heeft Quick zowel gewonnen als verloren van Euro Stars. Het eerste duel werd met 5-0 gewonnen door de Amersfoorters, het tweededuel ging met 11-4 verloren. UVV heeft twee keer verloren. Twins was met 6-2 en 7-0  te sterk. Ook de vrouwen van de Centrals uit De Bilt ging twee keer onderuit. Amsterdam Pirates won 2-1 en 10-5. Amersfoort staat laatste in de Silver League, UVV zevende en Centrals zesde.
Dit bericht wordt voorzien van updates.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.