Overgangsklasse: Schaerwijde begint met overwinning

© Schaerweijde
PROVINCIE UTRECHT - Dit seizoen spelen er in totaal zes hockeyclubs uit de regio in de overgangsklasse. Zowel bij de mannen, als bij de vrouwen spelen drie regioploegen hun wedstrijden op het derde niveau van Nederland.
MANNEN
In de overgangsklasse B zijn de regioploegen er niet in geslaagd te winnen, wel vielen er vol op doelpunten. Het Utrechtse USHC speelde met 4-4 gelijk tegen Hilversum.
IJsseloever kwam net te kort tegen Upward. De ploeg uit IJsselstein verloor met 5-4.
Ook Phoenix wist geen drie punten te pakken. Op bezoek bij Huizen verloor Phoenix met één doelpunt verschil. De Zeisters gingen met 2-1 ten onder.
VROUWEN
Promovendus Fletiomare heeft het debuut in de overgangsklasse niet op kunnen luisteren met een overwinning. De hockeysters uit Utrecht kwamen in een vermakelijk duel net te kort tegen Cartouche. In Leidschendam verloor Fletiomare met 4-2.
In poule B zijn de dames van Schaerweijde de competitie gestart met een overwinning. Op bezoek bij Alecto uit Leiderdorp werd het 2-0 voor de ploeg uit Zeist.
Voordaan kende in diezelfde poule een minder goede start. De dames uit Groenekan gingen met 2-0 onderuit in Hilversum tegen Gooische.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.