Dragons winnen eerste finalewedstrijd

UTRECHT - De Utrechtse ijshockers van de IJCU Leaf Dragons hebben de eerste finale van de play-offs in de eerste divisie gewonnen. Op de Vechtsebanen versloegen in bijzijn van ruim duizend man publiek de Lions uit Dordrecht met 9-3.
In de eerste periode namen de Dragons een voorsprong door een doelpunt van Valentijn Faber. De Lions kwamen weer langszij door een gelukkig doelpunt gescoord via de borst.
Vlak voor het einde van de eerste periode namen de Dragons definitief afstand van de Lions. Via Juraj Fodrek, Elroy Broos en Boris Varga werd de score snel uitgebouwd naar 4-1.
In de tweede periode zorgden Boris Varga en John Versteeg voor een 6-2 tussenstand. Elroy Broos, Maarten de Groot en weer Boris Varga zorgden uiteindelijk voor de 9-3 eindstand.
Kampioen
Daarmee zijn de IJCU Dragons één overwinning verwijderd van kampioen van de eerste divisie ijshockey. En vlakbij ee plaats in de eredivisie.
Na de wedstrijd werd afscheid genomen van de 33-jarige Stefan, laatste actieve Collard-telg. Hij had na 27 seizoenen voor de IJCU Dragons aangegeven niet door te willen omdat hij zichzelf niet goed genoeg acht voor de eredivisie.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.