Hercules wil doorpakken in Oss

© Geert Lommers
UTRECHT - Het eerste schaap is over de dam, in de uitwedstrijd tegen OSS1920 moet voor Hercules het volgende volgen. Afgelopen weekend boekte de Utrechtse ploeg de eerste zege van dit Derde divisieseizoen. Daardoor is de ploeg van Jochem Twisker nu achtste.
Hercules speelde de eerste twee duels gelijk, en is dus nog ongeslagen. Met één tegentreffer heeft de ploeg een van de minst gepasseerde defensies, maar het scoren gaat de ploeg ook moeilijk af: zwart-wit kon dit seizoen pas twee keer juichen.
OSS1920 heeft één punt minder dan Hercules. De Brabantse club promoveerde dit seizoen na drie mislukte pogingen eindelijk naar de derde divisie, nadat De Meern de ploeg een jaar eerder in de play-offs nog de voet dwarszette. De enige thuiswedstrijd, tegen Quick'20, werd gewonnen. Bij OJC Rosmalen werd verloren en het duel tegen EVV leverde een 0-0 gelijkspel op.
Bij Hercules ontbreekt Zackaria Doumajd, die kampt met een ontstoken teen. Verder kan trainer Jochem Twisker niet beschikken over de langdurig geblesseerden Matthijs Blijham, Colin Broers en Luc den Otter. Jeffrey Vlug, die vorige week ziek was, is er wel weer bij.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.