GVVV boekt eerste seizoenszege tegen Jong Almere City

© RTV Utrecht / Arnold Schenk
VEENENDAAL - De voetballers van GVVV hebben in de vierde speelronde van de tweede divisie de eerste zege van het seizoen geboekt. Hoewel de reputatie van de Veenendalers tegen beloftenploegen niet goed is, werd Jong Almere City op Panhuis wél verslagen. Het werd 4-2 voor GVVV.
Zege voelt goed voor Oosterlee: "Dat is een lekker gevoel"

DE GRAAF IN DE HOOFDROL

De openingsfase was voor GVVV. Het overwicht werd na een half uur omgezet in een voorsprong. Jeremy de Graaf vond de vrijstaande Martin van Eck, die de 1-0 op het scorebord zette. Niet lang daarna verdubbelde De Graaf zelf de score door een vrije trap achter Jong Almere-goalie Mike Grim (zoon van) te schieten.
Nog voor rust bekroonde De Graaf zijn hoofdrol met een tweede goal. Hij kon na goed voorbereidend werk van Mart de Jong een echte spitsengoal maken.
GVVV-spits Jeremy de Graaf: "Hier waren we echt aan toe!"

COMEBACK ALMERE

Na rust wisten de Almeerse beloften zich te herpakken, al werkte GVVV ook wel goed mee. Via Radinio Balker en Anwar Bensabouh werd het 3-2. Dat was voor de Veenendalers het teken om weer een tandje bij te schakelen. Direct kreeg GVVV weer kansen. Aan de andere kant moest keeper Johan Jansen meermaals optreden, waardoor hij zijn ploeg in leven hield.
In de laatste minuut van de blessuretijd wist Sherwin Grot te profiteren van de aanvalsdrang van Almere. Hij bepaalde de eindstand op 4-2.
Verslaggever Arnold Schenk over GVVV - Jong Almere City
31' Martin van Eck [1-0]
35' Jeremy de Graaf [2-0]
44' Jeremy de Graaf [3-0]
55' Radinio Balker [3-1]
57' Anwar Bensabouh [3-2]
90' Sherwin Grot [4-2]
Door de zege komt GVVV op 4 punten uit evenveel duels in de tweede divisie.
Alle uitslagen uit de tweede divisie zijn hier te vinden.