DOVO geeft voorsprong weg en verliest

Joshua Patrick maakte het enige doelpunt van de Veenendalers
Joshua Patrick maakte het enige doelpunt van de Veenendalers © Jeroen van den Berg/DOVO
VEENENDAAL - De voetballers van DOVO hebben zaterdag in de derde divisie A verloren van VVOG. De Veenendalers gingen op eigen veld met 2-1 onderuit.
In de eerste helft wisten beide ploegen niet tot scoren te komen. Twee minuten na rust was het wel raak. Na aangeven van Enrico Patrick wist Joshua Patrick te scoren. In de 64 minuut bracht Tim Mullens vervolgens de stand op 1-1 namens VVOG.
Dertien minuten later kwam VVOG via een strafschop van Thomas Vossebelt op gelijke hoogte. Ralph Hovestad had de penalty veroorzaakt en kreeg daarvoor de rode kaart. Ook VVOG eindigde de wedstrijd met tien man. Jeffrey Snijders kreeg elf minuten voor tijd de rode prent.
47' Joshua Patrick [1-0]
64' Tim Mullens [1-1]
77' Thomas Vossebelt [2-1]
DOVO staat in de derde divisie op dit moment op de twaalfde positie.
Alle uitslagen zijn te vinden op de uitslagenpagina.