RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

IJsselmeervogels steviger aan kop na nieuwe overwinning

1/4
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - IJsselmeervogels staat na vier wedstrijden in de tweede divisie alleen aan kop. De Rooien uit Bunschoten-Spakenburg waren al de koploper en wistenánummer drie Jong Sparta met 2-1 te verslaan.

Ted Verdonkschot: "Verdedigend zijn we kwetsbaar, maar dat komt ook doordat we verder naar voren spelen"


VAN DEN MEIRACKER
Een strakke vrije trap van Danny van den Meiracker zette de 1-0 op het scorebord. Voor de spits was het zijn eerste goal namens de Vogels aan de rode zijde van de Westmaat. Lang stond die voorsprong niet op het bord, want Youri de Winter tekende voor de 1-1 namens Jong Sparta. Dat was ook de ruststand.


Na de thee nam IJsselmeervogels het heft in handen. Na een kwartier in het tweede bedrijf stelde Van den Meiracker na een sterke balaanname Achraf Nejmi in staat om de 2-1 binnen te schieten. De middenvelder deed dat met een harde knal in de dak van het doel.

Achraf Nejmi: "Wij zijn goed genoeg om mee te doen om de titel"


WISSELVALLIG
De wisselvalligheid was wel zichtbaar bij IJsselmeervogels, maar de momenten die de jonge Kasteelheren kregen, wisten zij niet te benutten. De Vogels hielden stand en trokken de overwinning over de streep.

29' Danny van den Meiracker [1-0]
36' Youri de Winter [1-1]
62' Achraf Nejmi [2-1]

Verslaggever Bert Kous vat IJsselmeervogels-Jong Sparta samen


Door de overwinning is IJsselmeervogels nu de enige koploper in de tweede divisie, met 10 punten uit vier duels. Medekoploper Rijnsburgse Boys zakt weg door een nederlaag tegenáKozakken Boys.

Alle uitslagen uit de tweede divisie zijn hier te vinden.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -