RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Hockey: promovendus Fletiomare boekt eerste overwinning

PROVINCIE UTRECHT - Eerste overwinning hockeysters Fletiomare, puntverlies voor Schaerweijde en Voordaan krijgt deksel op de neus in slotfase.

PHOENIX H1 - UPWARD H1

In de overgangsklasse B hebben de mannen van Phoenix uit Zeist met 3-1 verloren van Upward. De ploeg heeft na twee wedstrijden nog geen punt gepakt en staat daardoor elfde op de ranglijst.

IJSSELOEVER H1 - USHC H1

USHC heeft een punt overgehouden aan het duel met IJsseloever. De studentenhockeyers speelden met 2-2 gelijk en staan zevende in de overgangsklasse B.

FLETIOMARE D1 - LEIDEN D1

De hockeysters van Fletiomare hebben een†kleine 1-0 overwinning geboekt op Leiden. De Utrechtse promovendus boekte daarmee de eerste overwinning in de overgangsklasse. Het enige doelpunt van de middag kwam op naam van Joy van Doorn, die zich daarmee kroonde tot matchwinner.

Fletiomare staat achtste na twee gespeelde wedstrijden in de overgangsklasse A. Volgende week neemt de ploeg het op tegen Alliance.

SCHAERWEIJDE D1†- WAGENINGEN D1

Schaerweijde heeft 1-1 gelijk gespeeld tegen Wageningen. De dames kwamen aanvankelijk op achterstand op het eigen sportpark, maar wisten later alsnog langszij te komen, waardoor een punt veilig werd gesteld.

De Zeisterhockeysters hebben vier punten na twee wedstrijden en staan daarmee vijfde in de overgangsklasse B.

VOORDAAN D1 - ALECTO D1

Voordaan verloor in eigen huis met 3-2 van Alecto. De ploeg uit Groenekan boog een 2-0 achterstand om tot 2-2, maar zag Laura in 't Veld de winnende treffer maken na een uur spelen, waardoor het met lege handen bleef staan.

Voordaan is na twee wedstrijden nog puntloos in de overgangsklasse B.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht