Hercules met tien man te sterk in Oss

© RTV Utrecht / Mark Kloostra
UTRECHT - Hercules heeft in de derde divisie B OSS 1920 verslagen. Hoewel de Utrechters niet op hun best waren pakten ze de 2-0 overwinning.
Verslaggever Mark Kloostra over de winst van Hercules
Na minder dan tien minuten had Hercules de 1-0 voorsprong te pakken. Michel Goossensen scoorde namens de Utrechters. Hercules had het lastig tegen de ploeg uit Oss maar wist wel met de 1-0 voorsprong de rust in te gaan.
In de tweede helft kwam Hercules met tien man te staan door een rode kaart voor Lars Raaijen. Hij had twee keer geel gekregen. Met nog iets meer dan een kwartier te spelen kreeg Hercules een strafschop. De ervaren Jeffrey Vlug ging achter de bal staan en faalde niet: 2-0. Nog geen twee minuten later kreeg ook OSS een penalty. Doelman Fons Mulder had hem veroorzaakt, maar hij herstelde dit door de strafschop te stoppen van Rob van Sonsbeek.
Jochem Twisker:"We mogen niet klagen"
8' Michel Goossensen [0-1]
73' Jeffrey Vlug [0-2, pen.]
Bijzonder: rode kaart in de 51e minuut voor Lars Raaijen (Hercules) na twee keer geel.
In de derde divisie B is Hercules de nummer tien op de ranglijst.