SCHC beloont zichzelf niet tegen Oranje-Rood

© RTV Utrecht / Robert Claus
BILTHOVEN - SCHC heeft een ongelukkige 2-1 nederlaag geleden tegen Oranje-Rood. De ploeg van trainer Michiel van der Struijk maakte lange tijd aanspraak op een punt tegen de gasten uit Eindhoven, maar kreeg in het derde kwart de beslissende treffer tegen.
De Bilthovenaren begonnen dramatisch aan de wedstrijd, doordat Benjamin Stanzl de 1-0 namens Oranje-Rood al na één minuut binnen wist te werken. Elf minuten later was het echter alweer gelijk, toen Thijn Knetemann een strafcorner binnen wist te werken en daarmee voor de gelijkmaker tekende. In het derde kwart was het opnieuw Stanzl die SCHC pijn deed, door de beslissende 2-1 te maken.
SCHC-coach Michiel van der Struijk: 'Toch tevreden ondanks nederlaag'
1' [0-1] Benjamin Stanzl
12' [1-1] Thijn Knetemann
52' [2-1] Benjamin Stanzl
Door de nederlaag blijft SCHC met één punt uit vier wedstrijd hekkensluiter in de hoofdklasse. De ploeg neemt het volgende week op tegen Tilburg, dat vandaag met maar liefst 6-0 verloor van het Utrechtse Kampong.
Doelpuntenmaker Thijn Knetemann (SCHC): 'Er had vandaag meer ingezeten'