GVVV moet nu doorpakken

Jeremy de Graaf scoorde vorige week twee keer
Jeremy de Graaf scoorde vorige week twee keer © GVVV
VEENENDAAL - Het eerste schaap is over de dam voor GVVV. Tegen Jong Vitesse moeten de mannen van Niek Oosterlee zaterdag de tweede zege van het seizoen boeken. De aftrap op Panhuis is om 14.30 uur. Het is het duel tussen de nummer 11 en 10 van de Tweede divisie.
GVVV maakte het spannend, vorige week tegen Jong Almere City. Een 3-0 voorsprong werd bijna verspeeld, maar de bevrijdende 4-2 in de blessuretijd leverde de eerste driepunter van het seizoen op, mede dankzij twee doelpunten van Jeremy de Graaf.
Die zege was pas de tweede in elf duels tegen beloftenteams. De eerste was in het seizoen 2016/2017 tegen Jong Vitesse, de tegenstander van zaterdag. Destjds werd het, op Panhuis, 1-0. Jong Vitesse degradeerde dat seizoen uit de Tweede divisie. De kans dat dat nu weer gebeurt, is als gevolg van de door de KNVB bedachte degradatieregeling groot.
Trainer Niek Oosterlee kan zaterdag beschikken over een compleet fitte selectie. Toch is de keuze kleiner dan vorige week, omdat Vlatko Lazic deze week zijn spullen inleverde en niet langer speler is van de Veenendalers.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.