Aanvoerder Beijer twijfelgeval bij Spakenburg

Barry Beijer
Barry Beijer © Geert Lommers
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Voor de derde keer in vier weken treft zaterdag een club uit de provincie Utrecht de beloften van Sparta. Spakenburg is echter de eerste van de drie die op bezoek gaat op Spangen. Dat lijkt leuker dan het is; met zo'n 150 toeschouwers, meer komen er niet naar het stadion voor de Tweede divisie, is het traditierijke stadion in Rotterdam een galmende betonbak.
In die bak hoopt Spakenburg de goede serie van de laatste weken door te trekken. Met 9 punten uit vier duels staat de ploeg van John de Wolf samen met AFC op de tweede plaats. Vlak achter dorpsgenoot IJsselmeervogels, de koploper die volgende week op bezoek komt bij Spakenburg.

GVVV EN IJSSELMEERVOGELS

Jong Sparta begon de competitie met 6 punten uit twee duels, dankzij onder meer een 4-3 zege in Veenendaal tegen GVVV. De nederlaag van vorige week, 2-1 bij IJsselmeervogels, was ook alweer de tweede op rij, waardoor de ploeg van trainer Jeroen Rijsdijk met 6 uit vier op de zesde plaats staat.
Jong Sparta, eerder dit seizoen tegen GVVV
Jong Sparta, eerder dit seizoen tegen GVVV © RTV Utrecht / Bert Kous
In het seizoen 2016/17, toen Spakenburg degradeerde uit de Tweede divisie, wonnen de Blauwen de uitwedstrijd tegen Jong Sparta met 3-1.
Bij Spakenburg ontbreken de geblesseerden Philip Ties en Guido van Rijn. Aanvoerder Barry Beijer is een twijfelgeval. Of hij speelt wordt pas tijdens de warming-up beslist. 

LIVE

De wedtsrijd Jong Sparta - Spakenburg begint om 15.30 uur en is live te volgen via Radio M Utrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.