Eemdijk geeft voorsprong weg tegen Harkemase Boys: 1-1

Eemdijk-trainer Hans van Arum
Eemdijk-trainer Hans van Arum © Orange Pictures
EEMDIJK - De voetballers van Eemdijk wachten nog altijd op de eerste overwinning van het seizoen in de derde divisie. Het uitduel bij hoogvlieger Harkemase Boys eindigde in een 1-1 gelijkspel. Beide goals vielen in de eerste helft.
Zakaria el Bennay zette Eemdijk na ruim een kwartier op een 1-0 voorsprong, nadat Harkemase Boys enkele kansen op de openingstreffer gemist had.
El Bennay verzuimde daarna de score uit te breiden, waardoor de thuisploeg vlak voor rust op 1-1 kon komen. Dennis van Duinen werkte de bal binnen na een voorzet van rechts.
In de tweede helft werd vervolgens niet meer gescoord, waardoor het bij 1-1 bleef in Friesland.
17' Zakaria el Bennay [0-1]
42' Dennis van Duinen [1-1]
Promovendus Eemdijk heeft door het gelijke spel 2 punten uit vijf wedstrijden. Het blijft daarmee in de onderste regionen staan van de derde divisie A.
De overige uitslagen zijn op RTVUtrecht.nl/uitslagen te vinden.