Hattrick Van der Vlist zorgt voor ruime zege DHSC op FC Breukelen

© RTV Utrecht / Menno Schilder
BREUKELEN/UTRECHT - DHSC is het seizoen van de eerste klasse begonnen met een ruime overwinning op FC Breukelen. De Utrechters waren in de regioderby met 5-1 te sterk.
Verslaggever Menno Schilder over de regioderby
Het duel kende een doelpuntrijk begin. Binnen twee minuten was er al twee keer gescoord. FC Breukelen kwam via een kopbal op 1-0 voorsprong en DHSC maakte vervolgens de gelijkmaker. Met nog iets minder dan een kwartier te spelen in de eerste helft kwam DHSC via Dennis de Kloos op 2-1 voorsprong.
FC Breukelen-trainer Frans Schuitemaker: "Uitslag enigszins geflatteerd"
In de tweede helft breidde Mitch van der Vlist met een prachtige treffer de score uit tot 3-1. Hij passeerde de doelman van FC Breukelen een lob. Met nog een paar minuten te spelen maakte Van der Vlist zijn hattrick compleet: 4-1. Het werd zelfs nog 5-1. Daryl Bobson scoorde in de laatste minuut nog namens DHSC.
Johan Vinck (trainer DHSC): "Volgens mij heeft er maar 1 ploeg gevoetbald"
2' Eser Ozkilit [1-0]
4' Mitch van der Vlist [1-1]
32' Dennis de Loos [1-2]
62' Mitch van der Vlist [1-3]
88' Mitch van der Vlist [1-4]
90' Daryl Bobson [1-5]
Mitch van der Vlist (DHSC): "Moeten niet te vroeg juichen"
Alle uitslagen uit het amateurvoetbal zijn hier te vinden.