Niek Oosterlee na gelijkspel GVVV: "In de rust heb ik het magneetbord erbij gepakt"

Jeremy de Graaf
Jeremy de Graaf © GVVV
VEENENDAAL - GVVV heeft aan het thuisduel tegen Jong Vitesse een punt overgehouden. Het duel in de tweede divisie tegen de beloften uit Arnhem eindigde in 1-1.
Verslaggever Bert Kous over het duel
GVVV begon niet goed aan het duel. Het was dan ook niet verrassend dat Jong Vitesse na 14 minuten op 1-0 voorsprong kwam. Hierna gingen de Veenendalers beter voetballen en dat zorgde in de 22e minuut voor de gelijkmaker van Jeremy de Graaf. In het restant van de wedstrijd bleven de twee ploegen gelijkwaardig aan elkaar. GVVV wist nog een aantal kansen te creëren, maar doelpunten vielen er niet meer
Niek Oosterlee was over de eerste helft niet tevreden: "Wij hadden er geen grip op. Ze rouleerden veel en ze gaven veel druk. Hierdoor waren wij zoekende." In de rust kon Oosterlee daardoor genoeg meegeven. Het magneetbord werd erbij gepakt en iedereen kreeg aanwijzingen. De Veenendalers gingen hierdoor beter spelen. "Maar een 2-1 overwinning was misschien wel teveel van het goede geweest."
Niek Oosterlee: "In de rust het magneetbord erbij gepakt"
14' Thomas Buitink [0-1]
22' Jeremy de Graaf [1-1]
GVVV-doelman Johan Jansen: "Eerste helft was slecht"
GVVV staat in het rechterrrijtje van de tweede divisie. De overige uitslagen uit de tweede divisie zijn hier te vinden.