RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Misser Bitter komt Spakenburg week voor Derby duur te staan

1/4
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Spakenburg is een week voor de burenruzie met IJsselmeervogels tegen een dure nederlaag aangelopen. Op bezoek bij Jong Sparta Rotterdam gingen de Blauwen met 2-0 onderuit. Kort voor de eerste goal miste Jordi Bitter een strafschop namens Spakenburg.

John de Wolf: "Zeer tevreden"


De geblesseerde aanvoerder Barry Beijer haakte op het laatste moment af. Zonder de verdediger in de basis ging het duel op Spangen van start. Na 25 minuten kreeg Jordi Bitter de kans om Spakenburg op voorsprong te zetten, maar de penalty van de aanvaller werd knap gered door Sparta-goalie Michael Fabrie.

Nick de Bondt:DURE MISSER
Het bleek een dure misser van Bitter, want nog geen twee minuten later scoorde Ilias Alhaft de 1-0 voor de jonge kasteelheren.

In de tweede helft drong Spakenburg steeds meer aan. Het resulteerde in meerdere mogelijkheden en zelfs een bal van Nick de Bondt op de paal. Dat was het teken dat het slotoffensief van de ploeg van John de Wolf begonnen was. Dat betekende ook dat het achterin ruimte weggaf, waar Youssef El Kachati vlak voor tijd van profiteerde: 2-0.

Mark Kloostra vat Jong Sparta-Spakenburg samen


28' Ilias Alhaft [1-0]
87' Youssef El Kachati [2-0]

Bijz.
26' Jordi Bitter (Spakenburg) mist penalty

Door de nederlaag verzuimt Spakenburg in het spoor te blijven van buurman IJsselmeervogels, dat wel wist te winnen. De Blauwen staan na vijf duels op 9 punten en behoren daarmee tot de subtop.

De overige uitslagen zijn op RTVUtrecht.nl/uitslagen te vinden.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -