Sport Kort zaterdag 22 september: UVV afgelast, OVVO onderuit, gelijkspel Tweemaal Zes

© RTV Utrecht
PROVINCIE UTRECHT - In de rubriek Sport Kort bundelt de sportredactie van RTV Utrecht de sportuitslagen van diverse clubs en verenigingen uit de provincie.

HANDBAL

NHC verloor op bezoek in Almere met 32-26 van Havas. We vinden de herenploeg na drie gespeelde wedstrijden terug op de elfde plaats in de eerste divisie.
Fortissimo wist wel te winnen. De handbaldames wonnen in een onderhoudend duel met 23-21 van Z.A.P. De ploeg uit Cothen staat zevende in de eerste divisie.

VOLLEYBAL

De mannen van VCV hebben het eerste duel van het nieuwe seizoen tegen Inter Rijswijk met 3-0 verloren. De Veenendaalers staan na één gespeelde wedstrijd daardoor twaalfde in de topdivisie. Volgende week neemt de ploeg het op tegen Hengelo, dat zaterdag met 3-1 wist te winnen.
De volleybalsters van VV Utrecht gingen eveneens onderuit. Er werd met 3-0 verloren van Peelpush. De ploeg staat twaalfde en besluit de ranglijst in de topdivisie. Komend weekend treffen de Utrechtse dames VoCASA.

HONKBAL

In de degradatiepoule van de overgangsklasse stond het duel van UVV tegen The Hawks op het programma. Die wedstrijd ging alleen niet door op sportpark De Paperclip vanwege de vele regenval. Op een later moment wordt het duel ingehaald.
Door de afgelasting moet UVV nog twee wedstrijden spelen tegen hekkensluiter Hawks. De Utrechters moet één van die partijen winnen om zich veilig te spelen. De hekkensluiter degradeert uit de overgangsklasse.

SOFTBAL

Ook de softbalwedstrijd UVV - Centrals werd afgelast, omdat het veld door de hevige regen onbespeelbaar was geworden. Quick kwam vanwege dezelfde reden niet in actie tegen Hoofddorp Pioniers.
Volgende week worden beide tweeluiken ingehaald, aldus de KNBSB. UVV staat zevende in de Silver League. Quick is de nummer negen van de ranglijst en daarmee hekkensluiter.

KORFBAL

In de hoofdklasse A heeft OVVO/De Kroon het uitduel tegen KCC met 25-17 verloren. De ploeg uit Maarssen staat na drie wedstrijden op de zesde plek.
Tweemaal Zes uit Maartensdijk wist in de hoofdklasse B gelijk te spelen tegen Avanti. Het duel eindigde in 20-20. Tweemaal Zes staat voorlaatste in de competitie.

BADMINTON

Forza Amersfoort is tegen de eerste nederlaag aangelopen in de eredivisie. De badmintonploeg verloor met 5-3 van Hoornse BV.
Amersfoort staat na drie gespeelde wedstrijden op de vierde plaats van de ranglijst.

BASKETBAL

Het Utrechtse UBALL is er niet in geslaagd de goede competitiestart van afgelopen weekend een vervolg te geven, toen er met 69-55 gewonnen werd. De basketbalploeg verloor met 76-67 van Dreamfield Dolphins.
UBALL staat na twee wedstrijden in de middenmoot van de promotiedivisie op de achtste plaats.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.