Van der Maarel: "Door de komst van Advocaat hangt er een gretige sfeer"

© RTV Utrecht / Wessel van Leeuwen
UTRECHT - Mark van der Maarel maakte al veel trainers mee bij FC Utrecht. De verdediger speelt sinds deze week onder Dick Advocaat. Uiteraard merkt de winnaar van de Dito-trofee van vorig seizoen veranderingen.
Maandag tekende Dick Advocaat zijn contract in de Domstad. Dinsdag vond de eerste training onder zijn leiding plaats. "Elke trainer heeft zijn eigen methode. Er verandert altijd wel iets. Ik ga niet alles in geur en kleur naar buiten brengen, maar hij heeft zijn eigen visie en die wil hij bij ons doorvoeren", aldus Van der Maarel tegenover RTV Utrecht in aanloop naar het duel met Feyenoord.

DE KLEINE GENERAAL

Advocaat staat bekend om zijn felheid en het gif wat hij in zich heeft. "Hij zegt wat hij ziet en doet dat op een bepaalde manier. Dat is wel het beeld wat je van hem van tevoren hebt."
Vän der Maarel zegt dat de sfeer de afgelopen weken is veranderd. Dit komt door het ontslag van Jean-Paul de Jong, de week onder Marinus Dijkhuizen en Rick Kruys en dan nu de eerste week onder Advocaat. "Het is toch nieuwe ronde nieuwe kansen. Er is een gretige sfeer. Het is wel een goede sfeer, de boel is even op zijn kop gezet. Iedereen ruikt kansen", zegt de verdediger.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.