Hercules krijgt pak slaag van hekkensluiter

© Geert Lommers
UTRECHT - Hercules heeft in de derde divisie B verloren van Quick. De Utrechters gingen in het allesbehalve saaie duel met 4-0 onderuit.
Verslaggever Mark Kloostra over het duel
Hercules kende een slecht begin tegen de hekkensluiter van de competitie. Al na drie minuten lag de bal in het Utrechtse doel. Elf minuten later maakte de thuisploeg ook de 2-0 tegen de ploeg van Jochem Twisker.
Tien minuten na rust wist Tom Plezier namens Quick de wedstrijd definitief te beslissen. Hij maakte in de 55e minuut de 3-0. Tien minuten later werd doelman Fons Mulder van Hercules nagetrapt. De sluitpost accepteerde dit niet en ging door het lint tegen Roderick Meinema. Hij duwde de aanvaller van Quick en dat leverde hem een rode kaart op. Quick kreeg vervolgens een strafschop en deze wist Marc Boshoff te maken.
Vijf minuten later kreeg Quick opnieuw een strafschop. Ditmaal had doelman Hein Janmaat, die de plaats had ingenomen van Mulder, hem veroorzaakt. De sluitpost herstelde zich en wist de penalty van Boshoff dit keer wel te stoppen.
Jochem Twisker: "Dit was wel een off-day"
Kees van Buren vindt het een kinderlijke nederlaag
3' Marc Boshoff [1-0]
14' Giovanni Linnenbank [2-0]
55' Tom Plezier [3-0]
64' Marc Boshoff [4-0, pen]
Door de winst is Quick van de laatste plek af. Hercules staat in de middenmoot.