De Meern pakt eerste punt na onaantrekkelijk duel

© Namen en Rugnummers / Bert Kous
DE MEERN/HOOGLAND - De Meern heeft het eerste punt van het seizoen te pakken. De ploeg van trainer Joël Titaley speelde op het eigen sportpark met 1-1 gelijk tegen UDI'19, waardoor de eerste remise van het seizoen een feit is.
Mark den Hartog (De Meern): 'De eerste helft was erg slecht'
In de eerste helft viel er weinig te beleven voor het schaarse aantal toeschouwers dat ondanks de herfstachtige weersomstandigheden gekomen was. Na een uur spelen viel het eerste doelpunt te noteren. UDI'19-spits promoveerde een voorzet tot doelpunt, waardoor hij de gasten op voorsprong zette. Een kwartier voor tijd kwam de thuisploeg langs zij. Een mooi opgezette aanval belandde voor de voeten van invaller Hugo Peters die de trekker overhaalde en de 1-1 op zijn naam zette. 
Joël Titaley (De Meern): 'Goed voor het zelfvertrouwen'
63' Sam Wassenberg [0-1]
76' Hugo Peters [1-1]
Na de gelijkmaker van Peters werd er niet meer gescoord in een verder onaantrekkelijk duel. De Meern is 'van de nul af' dankzij het eerste punt van het seizoen. De degradant staat na drie wedstrijden op een veertiende plaats in de hoofdklasse B. Volgende week treft de ploeg Unitas.
Verslaggever Bert Kous over het duel

PAPENDORP

Papendorp heeft opnieuw een zware nederlaag geleden in de hoofdklasse B. De Utrechtse ploeg verloor met maar liefst 6-0 van Unitas. Het is de derde op één volgende nederlaag voor Papendorp, dat vorige week ook al met grote cijfers verloor. Toen werd het 5-0 in het voordeel van Groene Ster.
Degradant Papendorp verzamelde vooralsnog één schamel puntje uit vier wedstrijden en is daarmee de rode lantaarn drager van de ranglijst.

HOOGLAND

Hoogland hield een punt over aan het duel met Fortuna Wormerveer. Op het eigen sportpark werd het 1-1. Het is de eerste remiste van dit seizoen voor de ploeg die uitkomt in de hoofdklasse A.
Hoogland staat elfde op de ranglijst. Volgende week neemt Hoogland het op tegen SDO.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.