RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Kampong verliest van Rotterdam: "We geven het onnodig uit handen"

1/3
UTRECHT - Kampong heeft op de Klapperboom een onverwachte nederlaag geleden tegen Rotterdam. Aan de Laan van Maarschalkerweerd werd er met 2-1 verloren.

De ploeg van trainer Alexander Cox kwam aanvankelijk op voorsprong via een strafcorner van Ties Ceulemans. Even later kwamen de gasten uit Rotterdam langs zij dankzij Diede van Puffelen, die wist te profiteren van een foutje in de Utrechtse achterhoede.

Alexander Cox (Kampong): "We geven het onnodig uit handen"


De landskampioen kwam op achterstand toen Jeroen Hertzberger een strafcorner feilloos benutte. In de slotfase van het duel kreeg Ceulemans nog een grote kans om de stand gelijk te trekken. Zijn inzet belandde echter op de lat, waarna de nederlaag een feit was. Hier was coach Alexander Cox uiteraard niet blij mee. "We hebben het onnodig uit handen gegeven", zegt hij tegen RTV Utrecht.

7' Ties Ceulemans [1-0]
19' Diede van Puffelen [1-1]
54' Jeroen Hertzberger [2-1]

Lars Balk (Kampong): "We hebben het uit handen laten glippen"


Kampong staat na de nederlaag tweede in de hoofdklasse. Vrijdag wist de ploeg de topper tegen Amsterdam nog met 2-0 te winnen. De achterstand op koploper Bloemendaal bedraagt nu vier punten. Het aanstaande duel van Kampong is tegen Den Bosch.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht