Spakenburg treft veel oude bekenden in bekerduel tegen DFS

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Spakenburg moet zich dinsdagavond plaatsen voor de tweede ronde van de KNVB beker. De Tweede divisionist neemt het in eigen huis op tegen hoofdklasser DFS uit Opheusden.
Bij de ploeg van trainer John de Wolf ontbreken de langdurig geblesseerden Philip Ties en Guido van Rijn. Of aanvoerder Barry Beijer, die afgelopen zaterdag tegen Jong Sparta geblesseerd moest toekijken, wel speelt is onduidelijk. Mogelijk wordt er met het oog op de derby tegen IJsselmeervogels van zaterdag geen risico met hem genomen.
DFS, dat wordt getraind door Scott Calderwood, staat na vier competitieduels op de 14e plaats in de hoofdklasse A. De ploeg speelde drie keer gelijk en verloor één keer.

OUDE BEKENDEN

Bij DFS spelen tal van oude bekenden. Onder hen verdediger Tim Sanders en spits Roy de Ruiter, beiden met een verleden bij Spakenburg. Ook Lucien Dors speelt voor DFS. De inmiddels 33-jarige middenvelder speelde eerder in zijn loopbaan voor Jonathan, Vitesse, FC Den Bosch, DOVO en Bennekom.
Andere spelers met een verleden in het Utrechtse zijn Arjan Goorman, Jeffrey Arends, Pieter Veeneman en Remy Raterink (allen ex-DOVO) en verdediger Jim van Alst, die één seizoen bij IJsselmeervogels onder contract stond.

BEKERPROGRAMMA

De wedstrijd Spakenburg - DFS begint dinsdagavond om 19.45 uur. Woensdagavond komen ook DOVO en Eemdijk in actie. DOVO speelt thuis tegen Urk, Eemdijk ontvangt ASWH. Donderdag speelt FC Utrecht tegen MVV. Ook die duels beginnen om 19.45 uur.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.