Hercules uit op revanche na zeperd tegen Quick

Loed Keizer
Loed Keizer © Orange Pictures
UTRECHT - Hercules kan zondag in de Derde divisiewedstrijd tegen Dongen weer beschikken over Loed Keizer. De verdediger keert terug van een blessure. Emilio Prieto y Gorgosz is er niet bij. Hij was een week in het buitenland en heeft niet kunnen trainen. Doelman Fons Mulder is geschorst na zijn rode kaart van vorige week tegen Quick.
Hoe lang trainer Jochem Twisker niet over de doelman kan beschikken is nog niet duidelijk. De KNVB heeft nog geen schorsing uitgesproken "Wij mogen eerst ons verhaal doen", zegt Twisker. Uit beelden zou blijken dat Mulder de rode kaart kreeg aangesmeerd door een speler van Quick.
Feit is wel dat Hercules vorige week een zure nederlaag leed. Nadat het in de eerste vier duels maar één tegentreffer hoefde te incasseren, scoorde hekkensluiter Quick er vorige week vier. Het was ook nog eens de eerste seizoensnederlaag voor de Utrechters.
Zondag komt Dongen naar Voordorp. De Brabanders staan 13e, vijf plaatsen lager dan Hercules. Vorig jaar eindigde het eerste competitieduel ooit tussen beide clubs in een 2-0 zege voor Hercules. De Utrechters zullen zich voor eigen publiek willen revancheren voor het teleurstellende optreden van vorige week.

LIVE

Of dat lukt is zondagmiddag te horen bij Radio M Utrecht, in het programma Namen & Rugnummers. De wedtsrijd begint om 14.00 uur.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.