DOVO wint ruim na 2-0 achterstand

© RTV Utrecht / Menno Schilder
VEENENDAAL - DOVO heeft de aansluiting gevonden met de subtop in de derde divisie A. De Veenendaalse ploeg van trainer Gert Kruys wist op Panhuis met 4-2 te winnen van Harkemase Boys, nadat het na een kwartier nog tegen een 2-0 achterstand aankeek.
Een doelpuntrijke eerste helft aan de rode zijde van Panhuis. Het zag er slecht uit voor Gert Kruys en de zijnen toen Harkemase Boys na een kwartier op 2-0 voorsprong stond. Robert Stelpstra scoorde beide goals.
Belangrijk was de snelle aansluitingstreffer van Nando Wormgoor. De gelijkmaker van Mitchell de Zwart vlak voor rust zorgde ervoor dat DOVO met een goed gevoel de rust in ging.
Na rust ging de thuisploeg verder met scoren. Joshua Patrick rondde een counter af en zette DOVO voor het eerst in de middag op voorsprong. Een kwartier voor tijd breidde Kesly den Haag die voorsprong uit na een voorzet van De Zwart. Dat was ook de beslissing.
11' Robert Stelpstra [0-1]
13' Robert Stelpstra [0-2]
19' Nando Wormgoor [1-2]
43' Mitchell de Zwart [2-2]
53' Joshua Patrick [3-2]
74' Kesly den Haag [4-2]
DOVO staat na zes wedstrijden in de subtop van de derde divisie, met 10 punten op zak.
De overige uitslagen uit de derde divisie zijn hier te vinden.