Hoofdrol oud-Rooien/Blauwen bij ontluisterende nederlaag Eemdijk

© RTV Utrecht / Robert Claus
EEMDIJK - Eemdijk heeft in de derde divisie A met grote cijfers verloren van DVS'33. De ploeg uit Bunschoten-Spakenburg ging op eigen veld met maar liefst 9-0 ten onder.
Verslaggever Robert Claus over de pijnlijke nederlaag van Eemdijk
Eemdijk wacht nog steeds op de eerste overwinning van het seizoen. Tegen DVS'33 maakt het daar absoluut geen aanspraak op. In de rust keek het al tegen een 4-0 achterstand aan. Ook in de tweede helft had Eemdijk niets in te brengen. DVS'33 breidde de score uit naar een pijnlijke 9-0 eindstand.
Opvallend waren de doelpunten van voormalig IJsselmeervogels-spelers Oktay Öztürk en Berry Powel. Ook Olivier Pilon, oud-Spakenburger, deed de ploeg uit dezelfde gemeente van Spakenburg en IJsselmeervogels pijn. Hij maakte een officieuze hattrick.
Robin van de Bor: "Als keeper niet het debuut waar je op hoopt"
2' Benjamin Roemeon [0-1]
12' Olivier Pilon [0-2]
27' Oktay Öztürk [0-3]
39' Coen Vloedgraven [0-4]
64' Oktay Öztürk [0-3]
76' Olivier Pilon [0-6]
78' Berry Powel [0-7]
80' Julian de Ruiter [0-8]
86' Olivier Pilon [0-9]
Eemdijk staat in de derde divisie B op de zestiende plek.
Hans van Arum:"Niet in paniek raken"
De overige uitslagen zijn hier te vinden.